Meistä


Botnia Business Services Oy Ab:n pääpaikka on Raippaluodossa, Mustasaarella, Suomessa. Pääomistajana Kensoft Consulting Ab Oy. Muut omistajat ovat henkilöstö. Kesällä 2019 Kensoftista tuli pääomistaja. Autamme yrityksiä sijoittautua uusille markinoille Pohjoismaissa.

Meidän pitkä kokemus yrittäjinä mahdollistaa autta sinua yrityksesi johtamisessa.


Kent Ekman, TJ

Yrittäjänä minulla on pitkä kokemus. Intohimoni on autaa toisia yrityksiä. B2B-toimintaa olen harjoittanut 90-luvun keskivälistä asti ja sitä myötä kokenut myötä- ja vastoinkäymisiä yrittäjänä sekä kokenut hyviä ja huonoja suhdanteita. Tukea keskusteluissa antaa pitkä kokemus joka vaikuttaa yrityksen arkeen.

Olen yritysjohtajien neuvonantaja ja koutsi.


Sakarias Liimatainen, B2B Partner

Auttaa yrittäjiä ja johtoryhmiä ymmärtää muiden Pohjoismaiden yrityskulttuuria kiehtoa minua. Mielellään autan yrityksiä markkinoinnissa ja myynnissä, koska nämä asiat ovat mielestäni hyvin antoisaa. Omaan hyvän kyvyn verkostoitua ja käyttämään Pohjosmaista verkostoani

Kokemukseni yrittäjänä ja työskentely johtoryhmissä, Suomessa sekä Ruotsissa, on auttanut ymmärtää mikä on tärkeää yrityksien päätöksissä. Pidän myös mielellään luentoja aineista kuten johtajuus, markkinointi, yrityskulttuuri.


Arvot

Toimimme läpinäkyvästi ja kommunikoimme avoimesti. Aito tiimityö työyhteisössämme ja asiakkaidemme kanssa on meille kunnia-asia. Menestymme pitkäjänteisessä aidossa kumppanuudessa.