Om Oss


Botnia Business Services Oy Ab har sitt huvudkontor i Replot, Korsholm, Finland. Kensoft Consulting Ab Oy är majoritetsägare, övriga ägare är från personalen. Kensoft blev majoritetsägare sommaren 2019. Vi hjälper företag att etablera sig på nya marknader inom Norden.

Vår långa erfarenhet som företagare ger dig också möjlighet att få hjälp vid ledandet av företaget samt även inom ekonomiförvaltning. Vi är specialiserade på företag som har försäljning eller annan verksamhet inom Norden ex. moderbolag i Finland och dotterbolag/filial i Sverige eller vice versa.


Kent Ekman, VD

Jag har lång erfarenhet av företagandet och brinner för att hjälpa andra företag. Jag har lett B2B veksamhet sedan mitten av nittio-talet och har upplevt både motgångar och medgångar som företagare samt låg- och högkonjukturer. Den långa erfarenheten ger stabilitet vid diskussioner som berör vardagen inom ett företag.

Jag jobbar med rådgivning och individuell coachning av företagsledare.


Sakarias Liimatainen, B2B Partner

Jag brinner för att hjälpa företagare och ledningsgrupper med att förstå ett annat nordiskt lands affärskultur. Tycker också att det är mycket stimulerande att marknadsföra och sälja, vilket jag mer än gärna hjälper företag med. Är bra på att nätverka och att utnyttja de nätverk jag har i norden.

Med företagsbakgrund och att ha varit med i ledningen för olika bolag i Sverige och Finland har gett mig erfarenheter om vad som är viktigt i företags beslutsprocesser. Dessutom tycker jag om att hålla föredrag i ämnen som ledarskap, marknadsföring, företagskultur.


Värderingar:

Vi agerar transparent och kommunicerar öppet. Det är en ära för oss att jobba som ett team tillsammans med dig som kund. Framgång byggs i äkta långsiktigt partnerskap.